';

Află mai multe despre noi

Image module

Jurnal de călător

Cu dor de ducă și sete de aventură am străbătut Pământul în lung și-n lat. Ne-am creat amintiri pentru o viață, care ne inspiră în activitatea noastră de zi cu zi.

De la destinații turistice la locuri ascunse ghidurilor, dar deschise exploratorilor, am acumulat experiența necesară pentru a porni o agenție de turism cu servicii de calitate.

Astfel, Nomad Travel Concept este răspunsul firesc pentru cei care consideră călătoriile mai mult decât o simplă vacanță și care sunt în căutarea celor mai rafinate și memorabile experiențe.

Image module

Aventura ta începe cu noi

Pentru o vacanță unică nu facem compromisuri și o personalizăm conform dorințelor tale. Serviciile noastre sunt premium, puse la punct până în cele mai mici detalii, astfel încât ție nu îți mai rămâne decât să te relaxezi și să te bucuri de destinația aleasă.

În realizarea pachetelor de călătorie, ne punem în locul tău și vrem ca așteptările tale să fie îndeplinite. Răspundem în aceeași manieră profesionistă indiferent dacă este vorba despre o simplă rezervare a unui zbor sau despre organizarea în detaliu a unei vacanțe în jurul lumii, care include un safari în Africa, o experiență culinară în Italia sau un sejur relaxant pe plajele exotice din Bora Bora.

Image module

Cine sunt ghizii tăi?

Nomad Travel Concept este o echipă de oameni pasionați de călătorii care știu ce înseamnă o experiență unică, memorabilă, despre care vei povesti mult timp de acum înainte. Suntem aici pentru a-ți planifica cea mai tare vacanță, de la plecare până la întoarcere.

Ai vreo preferință specială? Spune-ne și ne vom asigura că nu-ți lipsește nimic din bagajul cu aventuri.

Păstrăm legătura în permanență, astfel încât să te relaxezi pe deplin și să te bucuri de timpul tău liber. Felul tău unic de a fi este busola după care ne orientăm, așadar, la noi nu vei găsi pachete standard, ci doar servicii personalizate pentru cea mai bună experiență de călătorie.

„Experiența de peste 8 ani în domeniul turismului și pasiunea pentru călătorii mi-au ghidat pașii spre transformarea acestui proiect în realitate.

Sunt o perfecționistă din fire, iar atenția și meticulozitatea pe care le dedic celor mai mici detalii înaintea unei vacanțe, sunt atuuri care îi vor ajuta și pe clienții noștri să se bucure din plin de un concediu fără cusur.

Personal, îmi este destul de greu să definesc vacanța ideală. Iubesc în egală măsură destinațiile exotice, cu apă turcoaz și plaje cu nisip fin, dar și vacanțele la ski, unde mă pot bucura de aer curat, mișcare și timp cu prietenii.”

Loredana Gavrilă

Manager & Co-Founder
Image module

+40748183395

info@nomadtravelconcept.ro

Whatsapp